Uporabniško ime:    Geslo:        Pozabljeno geslo?   |  Register

Slove-reggae
Dobrodošli, Gost
Prosimo Prijava ali Registracija.    Ste izgubili geslo?
Odg:Kje pobirate reggae glasbo? (1 bere) (1) gost
Pojdi na dno Objavi odgovor Priljubljenih: 0
TEMA: Odg:Kje pobirate reggae glasbo?
Kje pobirate reggae glasbo? pred 1 Leto, 5 Mesecev  
Zanima me, na katerih straneh pobirate reggae glasbo?
Vem, da je včasih težko najti torrente z reggae glasbo, predvsem tiste širši publiki manj poznane. Če imate kakšne predloge, kje kaj najti, se priporočam.

Če pa so takšne informacije na tem forumu prepovedane (vendar v pravilih nič o tem ne piše), pa se opravičujem, admine pa prosim za izbris teme.

Prijavi moderatorju   Zabeleženo Zabeleženo  
  Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Odg:Kje pobirate reggae glasbo? pred 1 Leto, 5 Mesecev  
huh jest sm večino mp3-jev skinil iz Mininove...od slovenskih je pa nekej malga tud na Partis-u.

P.S. : a kdo slučajno pozna kako bolje založeno prodajalno CD-jev, kjer zaloga reggae muzke presega 30 pološč (od tega polovico od Marleya)?

carpe diem
Bosty ()
Uporabnik trenutno ni prijavljen Kliknite tu za ogled profila tega uporabnika
@BaldhedRocker - Ja najboljšo izbiro CD-jev imaš na Amazon.com Naročiš iz ZDA pa s poštnino daš manj kot če bi šel pri nas v štacuno. Sam naročaš samo po en CD, ker če jih naročiš več skupaj plačaš carino in davek.
Rabiš pa kreditno kartico, če je pa nimaš pa zihr koga poznaš k jo ma. Jaz tko naročam že ene 5 let, pa sm še vedno vse dobil.
Lp B

Jah Bless

Jaz večino mp3-jev poberem s Soluseek-om. Najde skoraj vse, edino hitrost mu ni ravno vrlina, seveda odvisno kakšno povezavo ima user od katerega vlečeš. Tudi reggaeja in duba je precej gor. Seveda je rezultat iskanja odvisen od iznajdljivosti posameznika. Sem ravno zadnjič naletel na userja, ki ima za cca.35.000 mp3jev ripanih vinilk reggeja in duba (večina 7" in 12" ) . Seveda vse posortirano in urejeno kot se spodobi. Kot bi gledal kakšen katalog v trgovini. Ni, da ni. In takih frkikov je gor kar precej, samo problem so čakalne vrste in švoh povezava.

Jaz sem najvec mp3jev dobil preko dc++, je bil en dobro zalozen hub gor, reggae.massive.one.love.massive ali nekaj takega, tam je bilo res vse gor, tut neke raritete in nepoznane skupine, poleg dc-ja sem pa uporabljal se mulo, ki mi pa je presenetljivo dobro sluzila (naslo se je veliko stvari, sicer pa v tem primeru malo bolj poznanih...)

Jah is like a flowing stream, wash and be clean.
jerry ()
Uporabnik trenutno ni prijavljen Kliknite tu za ogled profila tega uporabnika
Odg:Kje pobirate reggae glasbo? pred 8 Mesecev  
jaz musko, kar iz youtube-a dol povlecem.. ce kaj dobrega opazim

Odg:Kje pobirate reggae glasbo? pred 8 Mesecev  
Jaz sm še vedno starokopiten glede tega in grem zelo rad kupit originaln CD, to je moj ritual ob plači in si privoščim vsak mesec kakega...še vedno mi cel proces brskanja po polici do poslušanja, branja knjižice uživanje v artworku plošče odtehta gigabajte zastonj diskografij ( čeprav jih imam)...zato še vedno pogrešam glasbeno štacuno, kjer pregledaš reggae sekcijo v več kot 5 min... vem da obstaja amazon itd. sam še vedno je čist drug feeling ko grem v mesto kupit plato in se vozim domov v pričakovanju soničnih užitkov...

zadnje čase razmišlam o gramofonu in vinilih sam to je pa že druga zgodba...za cdjče se bom pa pomoje en dan odpeljal na en šoping izlet v tujino

carpe diem
Odg:Kje pobirate reggae glasbo? pred 7 Mesecev  
@vutros
ei hvala res....tu gor mas res vsega...

Pojdi na vrh Objavi odgovor
Poganja FireBoardberite zadnje objave na svojem namizju